Klantenservice

Filter by Topic
All
  • All
  • Algemeen
  • Bestellen en levering
  • Retouren

Algemeen

Klik op 'Afmelden' onderaan de nieuwsbrief
We zijn momenteel alleen via het contactformulier bereikbaar. U kunt ons wel een terugbel verzoeksturen, we bellen u dan zsm terug.
Voor Moskeeën, Scholen, liefdadigheidsinstellingen hanteren we hoge kortingen. Neem voor een offerte op maat contact op via het contactformulier.

Bestellen en levering

Wij streven ernaar jouw bestelling de volgende dag te leveren. – Bestellingen op maandag t/m vrijdag voor 16:00u worden de volgende dag geleverd. – Bestellingen op vrijdag na 16:00 uur t/m zondag, worden op dinsdag geleverd.
Je krijgt na afronding van je bestelling een orderbevestiging van ons bestelsysteem. Zodra het pakket is ingepakt en verzonden, ontvang je via PostNL een track and trace link per mail.
Indien je een bestelling wilt laten bezorgen buiten Nederland of België, maar binnen Europa, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Bestellingen boven de €50,- = Gratis

Bestellingen onder de €50,- = €3,95

Retouren

Je kunt je bestelling retourneren, mits het product ongebruikt is en in originele verpakking zit. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Als wij de retour ontvangen hebben zullen wij het orderbedrag binnen 14 dagen aan je terugstorten. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Zie hier de link naar de retourinstructie. .
Zie hier een link naar de retourinstructie. .
Indien je onverhoopt de verkeerde maat besteld hebt, mag je je bestelling retourneren, mits het product ongebruikt is en in originele verpakking zit. Hierbij de link naar onze retourinstructies . Je krijgt na ontvangst je geld retour. Je kunt hierop wachten, maar je kunt natuurlijk ook alvast een nieuwe bestelling plaatsen.
Dat is niet de bedoeling. Wanneer een product bij ontvangst kapot of vies is, horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Afhankelijk van de klacht, zoeken wij graag naar een gepaste oplossing. Stuur een mail met ordernummer, omschrijving klacht en foto’s naar onze klantenservice via islamboekhandel@aswaq.nl. Zij nemen op korte termijn contact met je op.
Geen bevredigende antwoorden kunnen vinden? Contact ons