Politique de remboursement

Retourvoorwaarden

De mogelijkheid van retourzending geldt gedurende 15 dagen. Indien er meer dan 15 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of terugbetaling aanbieden.

Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Dat geldt bijvoorbeeld voor beperkt houdbare artikelen zoals voeding. We aanvaarden ook geen retouren van hygiënische of sanitaire artikelen.

Andere artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:
* cadeaubonnen
* downloadbare softwareproducten
* sommige producten voor gezondheid en persoonlijke hygiëne

In bepaalde gevallen wordt slechts een gedeelte van de prijs terugbetaald: 
* Boeken die duidelijk zijn gebruikt
* Cd's, dvd's, videobanden, software, games, cassettebanden of vinylplaten waarvan de verpakking is geopend
* Artikelen die zich niet in hun oorspronkelijke staat bevinden, beschadigd zijn of waarvan onderdelen ontbreken, en waarbij dit niet aan ons te wijten is
* artikelen die niet binnen een periode van 15 dagen na levering worden teruggestuurd
Terugbetalingen (indien van toepassing)
Na ontvangst en inspectie van de teruggezonden artikelen, sturen we je via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten je ook weten of we je terugbetaling hebben goedgekeurd of geweigerd.
Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch via je creditcard of je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

Verlate of ontbrekende terugbetalingen
Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening.
Neem dan eventueel contact op met de uitgever van je creditcard. Het kan even duren voor je terugbetaling te zien is.
Als dat niet het probleem is, neem dan contact op met je bank. Vaak is er tijd nodig om een terugbetaling te verwerken.
Heb je dit gedaan, maar heb je je terugbetaling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Afgeprijsde artikelen
Er kunnen geen terugbetalingen worden gedaan voor artikelen die zijn afgeprijsd.

Ruilen
We vervangen alleen defecte of beschadigde artikelen. Als je een artikel wilt ruilen tegen hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar  en stuur het artikel naar Antonie van Leeuwenhoekweg, 40, Alphen aan den rijn, Zuid-Holland, 2408AN, Nederland.

Geschenken
Als het gaat om een artikel dat specifiek als cadeau gekocht is en rechtstreeks naar jou is verstuurd, ontvang je een tegoed voor de waarde van het teruggestuurde artikel. We sturen je een cadeaubon zodra we het teruggestuurde artikel hebben ontvangen.

Indien het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt of de gever het artikel eerst zelf in ontvangst heeft genomen en pas daarna aan jou heeft gegeven, betalen we het artikel terug aan diegene die het jou gegeven heeft en krijgt diegene dus bericht dat je het hebt teruggestuurd.
Verzending
Om je artikel terug te sturen, moet je het verzenden naar Antonie van Leeuwenhoekweg, 40, Alphen aan den rijn, 2408AN, Nederland.

De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor jouw rekening. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten in mindering gebracht van je terugbetaling.

Hoe lang een vervangend artikel naar jou onderweg is, hangt af van waar je je bevindt.

Als je ons een artikel stuurt met een waarde van meer dan € 75, overweeg dan een verzendservice met een traceeroptie of een verzekering. We geven geen garantie dat we je teruggestuurde artikel zullen ontvangen.

Retourneren van uw bestelling via PostNL

De retourkosten zijn gratis wanneer u gebruik maakt van onze retourproces.
Je kunt artikelen eenvoudig retourneren door de volgende stappen te volgen:
  1. Vul het retourformulier in of schrijf deze informatie op een papiertje. Naam, bestelnummer, De artikelen die u retour stuurt, reden van retour.
    Je kunt ook gebruik maken van ons standaard retourformulier
  2. Stop het retourformulier of het papier met de informatie en de artikelen in een geschikte zak of doos, bijv. de zak of doos waarin je je artikelen hebt ontvangen.
  3. Ga naar https://aswaq.myparcel.me en vul de gegevens van uw bestelling in. Hier kunt een retour aanmelden en een  etiket aanmaken (€3,50 retourkosten). Plak de retour sticker op uw pakket.
  4. Breng je pakket naar het postkantoor of PostNL pakketpunt. Vergeet niet om een verzendbewijs te vragen.
Retourneren als u zelf geen printer tot uw beschikking heeft
Als u zelf niet de mogelijkheid heeft om de retour sticker uit te printen, neemt u deze dan mee naar het postkantoor op uw smartphone of tablet. Zij kunnen u daar dan verder mee helpen. 

Retourneren als uw bestelling in verschillende pakjes is aangekomen
Als u uw bestelling in twee pakjes hebt ontvangen, is retourneren even makkelijk als anders. Als u verschillende items wilt retourneren, en die in verschillende pakjes zijn aangekomen, kunt u uw twee afleverbonnen gebruiken, maar slechts één zak/doos.